SARIVELİ MAHALLESİ İLKOKULU


Vizyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuluna bağlılık duygusu gelişmiş, öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Misyon: Sarıveli Mahallesi İlk/Ortaokulu’nu okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz) güç birliği ile en kısa zamanda; • Bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen • Orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayı ile öğrenci yerleştiren • Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren • Bulunduğu bölgede en iyi eğitimi veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Başarılar: 2010/2011 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Futbol Turnuvası 2.si

Saatler: 08:30 15:10
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Lojman: 1 - Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04425912191

Belgegeçer - (442) 591 2328

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sarveliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SARIVELİ MAHALLESİ KARAÇOBAN/ERZURUM

Öğretmen :5
Öğrenci :73
Derslik :6
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2550
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - OKULUMUZUN YERLEŞİM YERİ KARAÇOBAN BELEDİYESİ SINIRLARINDA OLUP OKUL BULUNDUĞU MAHALLEDEN İSMİNİ ALMIŞTIR. MAHALLE OLDUKÇA DAĞINIK KONUMDADIR.

Adres - SARIVELİ MAHALLESİ KARAÇOBAN/ERZURUM

Ulaşım İLÇEDEN OKULA HER GÜN ÖZEL SERVİS ARAÇLARI İLE GİDİŞ GELİŞ YAPILMAKTADIR. ERZURUM´DAN KARAÇOBAN´A ULAŞIM İSE ERZURUM MAHALLE BAŞI SEMT GARAJINDAN HAREKET EDEN TRANSİTLERLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 3 KM İL MERKEZİNE 190 KM